1. Hlavní stránka
  2. Sportovní doplňky
  3. Lahve na pití
  4. Termoska na potraviny Macgyver 0,6 l 102235

Termoska na potraviny Macgyver 0,6 l 102235

    Při koupi získáte 0 Kč zpět
    do pokladničky na další nákup
    Výrobce: 
    Cena nyní
    749 Kč
    709 Kč, dnes ušetříte: -40 Kč
    SklademU Vás do 21.5.
    Zobrazit popis >

    Termoska na jídlo o objemu 0,6 litru je nezbytná na krátké túry a výlety. Je vyroben z dvoustěnné nerezové oceli. Termoska je připravena pro uchovávání horkých a studených nápojů, polévek nebo potravin a udržuje teplotu potravin až po dobu 8 hodin. S objemem 600 ml je ideální na celodenní túry. Kromě toho má ve víku přihrádku na sadu příborů (nezbytnosti) a velký otvor zajišťuje snadné čištění.

    Horské túry a lesní bivaky jsou spojeny s chudým jídelníčkem, předem připravenými zásobami nebo neúplnou stravou. S obědem v termosce se nemusíte obávat ani omezovat v tom, co jíte. Volba termosky na jídlo je rozhodně lepší volbou než vaření z předem připravených potravin na ohni nebo v cestovním vařiči, který je obvykle mnohem větší a vyžaduje další vybavení.

    Termoska na oběd je ideální nejen na stezku a na cesty. V práci, ve škole, na univerzitě - ne vždy je možné mít teplé jídlo. někdy trávíme většinu dne na místě, kde nemáme plně vybavenou kuchyň a podmínky pro vaření - oběd v termosce dává možnost sníst teplé jídlo i několik hodin po přípravě a nezabere mnoho místa.

    SPECIFIKACE:

    Materiál: dvoustěnná nerezová ocel
    Rozměry: 10,5 x 15 cm
    Objem: 600 ml
    Udržení teploty: až 8 hodin
    Přihrádka ve víku
    Příbor je součástí balení (lžíce a vidlička)

    MacGyver vám poskytne to, co potřebuje každý cestovatel. Víkend v lese, rybaření nebo túra v horách - MacGyver je tu pro vás. Značka se zrodila z vášně pro cestování, aktivní pobyt v přírodě a především z lásky k přežití. Díky širokému výběru víceúčelového nářadí, nožů, seker a sekáčků z odolných materiálů zvládnete prakticky cokoli od rozdělávání ohně až po stavbu přístřešku.

    MacGyver není jen outdoorové vybavení - sortiment zahrnuje také amatérské rybářské pruty a příslušenství, svítilny a čelovky, lampy a dalekohledy. Nemusíte se bát, že byste si neměli kam sbalit věci - MacGyver vám vyjde vstříc. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a vysoce funkční batohy, které dokonale zapadají do lesního prostředí.

    EAN čárové kódy zboží jsou : 8717253122350

    Stránky mohou obsahovat produkty určené pro starší 18-ti let.

    Je mi více než 18.

    Vstoupit
    Odejít
    Tvorba a pronájem eshopů BINARGON.cz